Γενικά φίλτρα

AVIRA Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια

Ανακαλύψτε τους πιο πρόσφατους εκπτωτικούς κωδικούς και επαληθευμένες προσφορές για αποκλειστικές οικονομίες στην AVIRA

Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.8 - 1 ψήφος

Ενεργοί εκπτωτικοί κωδικοί AVIRA

Ληγοί εκπτωτικοί κωδικοί AVIRA

Γενικές πληροφορίες για την AVIRA

 • Η Avira είναι μια εταιρεία κυβερνοασφάλειας που ειδικεύεται σε λογισμικό προστασίας από ιούς και λύσεις ασφάλειας στο Διαδίκτυο.
 • Η Avira ιδρύθηκε το 2006 στη Γερμανία και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους παρόχους λογισμικού προστασίας από ιούς παγκοσμίως.
 • Η Avira προσφέρει μια σειρά προϊόντων τόσο για μεμονωμένους χρήστες όσο και για επιχειρήσεις, όπως λογισμικό προστασίας από ιούς, σουίτες ασφάλειας Διαδικτύου και λύσεις ασφάλειας για κινητά. Το λογισμικό τους έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει από διάφορες απειλές, όπως ιούς, κακόβουλο λογισμικό, ransomware, επιθέσεις phishing και άλλους διαδικτυακούς κινδύνους.
 • Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των προϊόντων της Avira είναι η χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση για τον εντοπισμό και την πρόληψη αναδυόμενων απειλών σε πραγματικό χρόνο.
 • Η Avira προσφέρει τόσο δωρεάν όσο και επί πληρωμή εκδόσεις του λογισμικού της, με τις επί πληρωμή εκδόσεις να προσφέρουν συνήθως πρόσθετες λειτουργίες και βελτιωμένη προστασία.
κενό

Προσφορές και εκπτώσεις που προσφέρει η Avira

 • Προωθητικές εκπτώσεις: Πρόκειται για προσωρινές εκπτώσεις που προσφέρονται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, συχνά για να συμπίπτουν με αργίες ή ειδικές εκδηλώσεις. Θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν εκπτώσεις στην αρχική τιμή αγοράς ή στις ανανεώσεις συνδρομής.
 • Κωδικοί κουπονιών ή κωδικοί προσφοράς που μπορούν να εισαγάγουν οι πελάτες κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς κατά την πραγματοποίηση μιας ηλεκτρονικής αγοράς για να λάβουν έκπτωση ή ειδική προσφορά.
 • Πακέτο εκπτώσεων: Η Avira προσφέρει εκπτώσεις όταν αγοράζετε πολλά προϊόντα ή υπηρεσίες μαζί. Για παράδειγμα, μπορεί να λάβετε έκπτωση εάν αγοράσετε λογισμικό προστασίας από ιούς και την υπηρεσία Phantom VPN (Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο).
 • Φοιτητικές Εκπτώσεις: Η Avira προσφέρει ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις, συνήθως πρέπει να επαληθεύσετε την ιδιότητα του φοιτητή σας χρησιμοποιώντας μια έγκυρη φοιτητική ταυτότητα ή διεύθυνση email και θα λάβετε έκπτωση έως και 70%.
 • Εκπτώσεις για ηλικιωμένους: Η Avira προσφέρει εκπτώσεις έως και 70% για επαληθευμένα μέλη ηλικίας 55+ ετών.
 • Εκπτώσεις ανανέωσης: επικοινωνήστε με την Avira έως και 35 ημέρες πριν από την ανανέωση της ετήσιας συνδρομής και η Avira θα σας στείλει ένα email ειδοποίησης με την τιμή ανανέωσης πριν από την ημερομηνία λήξης.
 • Εποχιακές εκπτώσεις: Η Avira μπορεί να προσφέρει εκπτώσεις κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων περιόδων του έτους, όπως η περίοδος επιστροφής στο σχολείο ή η περίοδος των αγορών των εορτών.
 • Εκπτώσεις όγκου: Για επιχειρήσεις ή οργανισμούς που αγοράζουν μαζικά άδειες λογισμικού προστασίας από ιούς, η Avira θα προσφέρει εκπτώσεις όγκου με βάση τον αριθμό των αδειών που αγοράστηκαν.
κενό

Κωδικοί κουπονιών Avira

Οι κωδικοί κουπονιών, γνωστοί και ως κωδικοί προσφοράς ή κωδικοί έκπτωσης, είναι αλφαριθμητικές συμβολοσειρές που μπορούν να εισαγάγουν οι πελάτες κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς όταν πραγματοποιούν μια ηλεκτρονική αγορά για να λάβουν έκπτωση ή ειδική προσφορά. Αυτοί οι κωδικοί παρέχονται από την AVIRA ως μέρος των στρατηγικών μάρκετινγκ για την παροχή κινήτρων στους πελάτες να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.
Δείτε πώς λειτουργούν συνήθως οι κωδικοί κουπονιών AVIRA:
 • Λήψη κωδικού προσφοράς: Οι κωδικοί προσφοράς μπορούν να διανεμηθούν μέσω διαφόρων καναλιών, όπως τα ενημερωτικά δελτία Avira, οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι διαφημίσεις ή οι εκδηλώσεις προώθησης. Μπορούν επίσης να παρέχονται σε ορισμένα τμήματα πελατών, όπως νέους πελάτες, υπάρχοντες πελάτες ή μέλη προγραμμάτων αφοσίωσης.
 • Εισαγωγή κωδικού κουπονιού AVIRA: Θα βρείτε έναν λεπτομερή οδηγό για τον τρόπο χρήσης ενός κωδικού προσφοράς στον ιστότοπο της Avira εδώ, σε αυτήν τη σελίδα, στην παράγραφο "Πώς να".
 • Όροι και Προϋποθέσεις: Οι κωδικοί προσφοράς συχνά συνοδεύονται από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, όπως ημερομηνίες λήξης, ελάχιστες απαιτήσεις αγοράς ή περιορισμούς σε επιλέξιμα προϊόντα ή υπηρεσίες. Οι πελάτες θα πρέπει να εξετάσουν αυτούς τους όρους για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις απαιτήσεις για την επιτυχή χρήση του κωδικού προσφοράς.

Επιλογή σχεδίου στο Avira.com

Επί του παρόντος, η Avira προσφέρει τέσσερις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών σε πελάτες που θέλουν να βελτιώσουν την ασφάλεια στο διαδίκτυο και τη συσκευή τους:
 • Προσφορές πακέτων, συμπεριλαμβανομένων δεσμών προϊόντων λογισμικού όπως: Avira Prime, Avira Internet Security και Avira Free Security.
 • Λογισμικό ασφαλείας συσκευής: Antivirus, Ενημερωτής λογισμικού, Ασφαλείς αγορές και ασφάλεια προγράμματος περιήγησης Avira.
 • Λύσεις απορρήτου στο διαδίκτυο: Phantom VPN, Password manager και πρόγραμμα περιήγησης ασφαλείας Avira.
 • Λογισμικό βελτιστοποίησης: Επιτάχυνση συστήματος και Optimizer.
Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν επιλέξετε το σωστό προϊόν AVIRA:
 • Αξιολογήστε τις ανάγκες σας: Σκεφτείτε τι είδους προστασία χρειάζεστε με βάση τα πρότυπα χρήσης σας και το επίπεδο κινδύνου που αντιμετωπίζετε. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε κυρίως τον υπολογιστή σας για βασική περιήγηση στο web και email, ένα τυπικό λογισμικό προστασίας από ιούς μπορεί να είναι αρκετό. Ωστόσο, εάν ασχολείστε με δραστηριότητες όπως τραπεζικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου, αγορές ή παιχνίδια, ίσως χρειαστείτε μια πιο ολοκληρωμένη σουίτα ασφάλειας στο Διαδίκτυο.
 • Έρευνα: Αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε διάφορες λύσεις ασφάλειας που διατίθενται στην αγορά. Αναζητήστε αξιόπιστες επωνυμίες με ιστορικό παροχής αποτελεσματικής προστασίας από κακόβουλο λογισμικό, phishing, ransomware και άλλες απειλές. Διαβάστε κριτικές και αξιολογήσεις τόσο από ειδικούς όσο και από χρήστες για να πάρετε μια ιδέα για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία κάθε προϊόντος.
 • Δυνατότητες: Εξετάστε τις δυνατότητες που προσφέρει κάθε λύση ασφαλείας και εάν ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες σας. Μερικά κοινά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε περιλαμβάνουν σάρωση σε πραγματικό χρόνο, προστασία τείχους προστασίας, εργαλεία κατά του phishing, προστασία ransomware, ασφαλή περιήγηση και προστασία κλοπής ταυτότητας. Βεβαιωθείτε ότι η λύση ασφαλείας είναι συμβατή με το λειτουργικό σας σύστημα και άλλο λογισμικό που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.
 • Επίδραση απόδοσης: Αξιολογήστε τον αντίκτυπο στην απόδοση της λύσης ασφαλείας στον υπολογιστή σας. Αν και είναι απαραίτητο να έχετε ισχυρή προστασία, δεν θέλετε να επιβραδύνει το σύστημά σας ή να παρεμβαίνει στις καθημερινές σας εργασίες. Αναζητήστε λογισμικό ασφαλείας που είναι ελαφρύ και αποτελεσματικό όσον αφορά τη χρήση των πόρων του συστήματος.
 • Κόστος: Τέλος, εξετάστε το κόστος του πακέτου και αν ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας. Συγκρίνετε προγράμματα τιμολόγησης και επιλογές συνδρομής για να βρείτε την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας. Λάβετε υπόψη ότι ενώ είναι διαθέσιμο δωρεάν λογισμικό προστασίας από ιούς, οι λύσεις επί πληρωμή προσφέρουν συχνά περισσότερες δυνατότητες και καλύτερη προστασία.

Συχνές ερωτήσεις για το AVIRA

Η AVIRA προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 24 Κωδικοί Έκπτωσης και Προσφορές που θα λειτουργήσουν για την AVIRA τον Ιούλιο του 2024 και το πιο πρόσφατο κουπόνι που προστέθηκε Σήμερα προσφέρει έκπτωση 35%.

Πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τους εκπτωτικούς κωδικούς AVIRA;

Το ποσό που μπορείτε να εξοικονομήσετε με έναν εκπτωτικό κωδικό από την AVIRA μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αξία της παραγγελίας και την αξία της έκπτωσης που προσφέρεται. Αυτήν τη στιγμή, το ποσοστό έκπτωσης κυμαίνεται μεταξύ 35% και 40% και το ποσό που εξοικονομείται μπορεί να φτάσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ, ανάλογα με την κατάσταση.

Ποια είναι τα καλύτερα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για την AVIRA;

Ο καλύτερος επαληθευμένος εκπτωτικός κωδικός για την AVIRA είναι (ΜΕΛΙ40) και προσφέρει στους πελάτες έκπτωση 40% σε αγορές τον Ιούλιο του 2024.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί Κωδικοί Έκπτωσης και Προωθητικές Προσφορές για την AVIRA;

Είναι εντελώς δωρεάν το Avira;

Ναι, το βασικό πακέτο ασφαλείας Avira είναι εντελώς δωρεάν. Μπορείτε να λάβετε premium, πιο ολοκληρωμένα πακέτα κατά την εγγραφή σας.

Μπορεί να εμπιστευτεί την Avira για τον εντοπισμό όλων των απειλών;

Σε ανεξάρτητες δοκιμές κατά τη διάρκεια του 2023, η Avira εντόπισε το 100% των αρχείων κακόβουλου λογισμικού, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό – αυτό περιελάμβανε ransomware, trojans, spyware, κακόβουλο λογισμικό καταγραφής κλειδιών, rootkits και πολλά άλλα.

Σε ποιον ανήκει το λογισμικό Avira;

Από το 2021, η Avira ανήκει στην αμερικανική εταιρεία λογισμικού NortonLifeLock, η οποία διαχειρίζεται επίσης τα Norton, Avast και AVG.

Το Avira επιβραδύνει τον υπολογιστή;

Κατά γενικό κανόνα, εάν η συσκευή σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το Avira Antivirus, ο αντίκτυπος στην απόδοση του υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι αμελητέος.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω τη συνδρομή μου στο Avira;

Η Avira προσφέρει στους πελάτες περισσότερους τρόπους εξοικονόμησης στη συνδρομή τους, αλλά συνήθως, το μηνιαίο κόστος της συνδρομής είναι χαμηλότερο εάν επιλέξετε μεγαλύτερη περίοδο συνδρομής. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα χρησιμοποιώντας έναν Κωδικό κουπονιού Avira όταν εγγράφεστε για μια νέα συνδρομή επί πληρωμή, στο ταμείο.

Πού μπορώ να βρω έναν κωδικό κουπονιού για την Avira;

Μπορείτε να βρείτε κωδικούς προσφοράς Avira που διαφημίζονται στον ιστότοπο του λιανοπωλητή, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και σε ιστότοπους με κουπόνια όπως το couponius.com.

Πώς να προσθέσετε έναν κωδικό κουπονιού στις συνδρομές AVIRA.COM

Εύκολος και εγγυημένος τρόπος για να εφαρμόσετε κωδικούς προσφοράς στις συνδρομές Avira στο ταμείο

 • 1
  Αναζητήστε τον πιο πρόσφατο διαθέσιμο κωδικό κουπονιού AVIRA και αποθηκεύστε τον για μελλοντική χρήση
 • 2
  Επιλέξτε το αγαπημένο σας πακέτο στο AVIRA.COM και επιλέξτε τη συνδρομή σας
 • 3
  Κάντε κλικ στο "Αγορά τώρα" για να μεταβείτε στο ταμείο και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής σας
 • 4
  Στη σελίδα "Σύνοψη παραγγελίας", εντοπίστε το πλαίσιο "Επιλέξτε για να εισαγάγετε τον κωδικό κουπονιού".
 • 5
  Εισαγάγετε τον ακριβή κωδικό που αποθηκεύσατε νωρίτερα και κάντε κλικ στο "Εφαρμογή" για να εξαργυρώσετε την προσφορά
 • 6
  Η έκπτωση σας θα υπολογιστεί αυτόματα και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την παραγγελία

Ενεργοί εκπτωτικοί κωδικοί για την AVIRA

🛍️ Κατηγορία λογισμικό
🔥 Συνολικές Προσφορές 24
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 5
📌 Προσφορές 19
➡️ Καλύτερο κουπόνι 40% έκπτωση
🆕 Το νεότερο κουπόνι 35% έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 21 2024 Ιουλίου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το AVIRA

AVIRA ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ AVIRA ΛΗΓΕΙ
710 Αποκτήστε έκπτωση 35% στο λογισμικό με τις μεγαλύτερες πωλήσεις N / A
N/A Τιμή $135.65 N / A
N/A Απολαύστε έκπτωση 60% στο Avira Software Updater για Windows N / A
N/A Επωφεληθείτε από τις βραβευμένες λύσεις ασφαλείας με έκπτωση 40% με ένα κλικ N / A

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Πιστωτική Κάρτα

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

WeWork 75 E Santa Clara St., Σουίτα 600, 6ος όροφος. San José CA 95113
AviraSecurity
@avira
AVIRA
avira.com

Σύντομος οδηγός για πελάτες AVIRA:

 • Το λογισμικό προστασίας από ιούς Avira είναι πολύ ασφαλές στη χρήση και παρέχει εξαιρετική προστασία για τη συσκευή σας από κακόβουλο λογισμικό και άλλες διαδικτυακές απειλές. Από τότε που η Avira εισήλθε στην αγορά λογισμικού προστασίας από ιούς, θεωρείται σταθερά ως ένας από τους πιο ασφαλείς και αξιόπιστους παρόχους anti-malware.
 • Δωρεάν επιλογή για τρέξιμο. Η λύση προστασίας από ιούς υπολογιστή AΤο vira Free Antivirus είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη για όλους τους υπολογιστές.
 • Κάθε λύση Avira είναι διαθέσιμη ως δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που μπορεί να ληφθεί στον ιστότοπο της Avira.
Πνευματικά δικαιώματα © 2024 Couponius.com. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.