Γενικά φίλτρα

BUYMA Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια

Ανακαλύψτε τους πιο πρόσφατους εκπτωτικούς κωδικούς και επαληθευμένες προσφορές για αποκλειστικές οικονομίες στο BUYMA

Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.8 - 3 ψηφοφορίες

Ενεργοί εκπτωτικοί κωδικοί BUYMA

Γενικές πληροφορίες για το BUYMA

 • Το Buyma.com είναι η ιαπωνική προσέγγιση για αγορές πολυτελών προϊόντων. Ο ιστότοπος λειτουργεί ως μια ηλεκτρονική αγορά που συνδέει τα μέλη με ιδιώτες ή προσωπικούς αγοραστές που αγοράζουν προϊόντα για λογαριασμό πελατών, συχνά από λιανοπωλητές στο εξωτερικό ή απευθείας από επωνυμίες.
 • Με αυτόν τον τρόπο, οι αγοραστές σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση σε είδη μόδας πολυτελείας και υψηλής ποιότητας που μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στη χώρα ή την περιοχή τους.
 • Αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο απευθύνεται σε λάτρεις της μόδας που αναζητούν κομμάτια σχεδιαστών υψηλής πολυτέλειας, δυσεύρετα.
 • Ο συντάκτης μας εκτιμά την προσέγγιση του «κυνηγιού θησαυρού» για αγορές πολυτελών ειδών και τη δέσμευση της μάρκας να πουλά μόνο αυθεντικά αντικείμενα. Η Βιρμανία δεσμεύεται να συνεργαστεί με τρίτους επαληθευτές και θα επιστρέψει τα χρήματα για οποιαδήποτε παραγγελία για προϊόντα και πωλητές που παραβιάζουν αυτήν την πολιτική.
 • Μας αρέσει η επιλογή σύνδεσης με πωλητές μέσω της εσωτερικής υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων και τα διαθέσιμα σχόλια που άφησαν προηγούμενοι πελάτες. Είναι πραγματικά χρήσιμο και καθησυχαστικό να ψωνίζετε με πλήρη εμπιστοσύνη.
 • Βρήκαμε πολύ χρήσιμη και καινοτόμο την επιλογή να δείτε πόσα άλλα μέλη έχουν προσθέσει ένα στοιχείο στο "αγαπημένο" μενού τους.
 • Η ομάδα του Couponius συνιστά την αγορά της Βιρμανίας για τους λάτρεις της μόδας και τους λάτρεις της μόδας σε όλο τον κόσμο που μπορούν να συνδεθούν με ασφάλεια και εύκολα με ελάχιστη προσπάθεια.

Προσφορές και εκπτώσεις που προσφέρει η BUYMA

Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές BUYMA, εγγραφήκαμε ως μέλη στο buyma.com και ερευνήσαμε τον ιστότοπο και πολλές άλλες πηγές πληροφοριών για να βρούμε την καλύτερη στρατηγική αγοράς για αυτόν τον συγκεκριμένο ιστότοπο. Πιστεύουμε επίσης στη δύναμη των κριτικών πελατών, επομένως ελέγξαμε όλους τους σημαντικότερους ιστότοπους κριτικών για να αποκτήσουμε ταχύτερη πρόσβαση σε πληροφορίες. Ακολουθούν τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε η ομάδα του Couponius προκειμένου να σας βοηθήσουν να ψωνίζετε ασφαλέστερα και καλύτερα στο buyma.com:
 • Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε ως μέλος για να έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες προσφορές και προσφορές. Θα πρέπει επίσης να εγγραφείτε στο newsletter, αυτή τη στιγμή το buyma προσφέρει έκπτωση 8 € σε νέους συνδρομητές ενημερωτικών δελτίων για την πρώτη τους παραγγελία.
 • Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε πάντα την ενότητα "Πωλήσεις" του ιστότοπου για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εκπτώσεις έως και 46% Έκπτωση στη λιανική τιμή. Καθημερινά προστίθενται νέα στοιχεία, επομένως συνιστούμε επίσης να ταξινομήσετε τις προσφορές κατά ημερομηνία, ώστε να έχετε πρόσβαση στις καθυστερημένες αφίξεις στην ενότητα εκπτώσεων.
 • Προσθέστε όλα όσα θέλετε στη Λίστα επιθυμιών σας σημειώνοντάς τα με το εικονίδιο "καρδιά", ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την τιμή και τη διαθεσιμότητα κάθε είδους.
 • Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα "Νέες αφίξεις", εάν αναζητάτε έμπνευση ή απλώς αναζητάτε τις τελευταίες τάσεις στη μόδα.
 • Επί του παρόντος, η BUYMA προσφέρει δωρεάν διεθνή αποστολή για όλες τις παραγγελίες.
Ακολουθούν οι τύποι εκδηλώσεων εκπτώσεων που μπορείτε να περιμένετε στο buyma.com:
 • Κωδικοί έκπτωσης ή κωδικοί προσφοράς που προσφέρονται στον ιστότοπο, σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερωτικά δελτία ή από ιστότοπους τρίτων.
 • Εποχιακές εκπτώσεις, που πραγματοποιούνται συγκεκριμένες περιόδους του έτους
 • Flash εκπτώσεις, προσφορές περιορισμένου χρόνου με μεγάλες εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα.
 • Αυτήν τη στιγμή μπορείτε να βρείτε εκπτώσεις έως και 46% στην τιμή λιανικής στην ενότητα "ΠΩΛΗΣΕΙΣ" του ιστότοπου
 • Προσφορές δωρεάν αποστολής για μια συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων ή για παραγγελίες πάνω από ένα συγκεκριμένο ποσό.
 • Τα νέα εγγεγραμμένα μέλη λαμβάνουν έκπτωση 8€ στην πρώτη τους παραγγελία, αποκτούν πρόσβαση σε αποκλειστικά προϊόντα μελών, προσφορές και εκδηλώσεις εκπτώσεων.
κενό

Συχνές ερωτήσεις για το BUYMA

Η BUYMA προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 7 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για την BUYMA τον Ιούλιο του 2024 και το πιο πρόσφατο κουπόνι που προστέθηκε Σήμερα προσφέρει Έκπτωση 25%.

Πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τους εκπτωτικούς κωδικούς BUYMA;

Το ποσό που μπορείτε να εξοικονομήσετε με έναν εκπτωτικό κωδικό από την BUYMA μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την αξία της παραγγελίας και την αξία της έκπτωσης που προσφέρεται. Αυτήν τη στιγμή, το ποσοστό έκπτωσης είναι μεταξύ 25% και -100$ και το ποσό που εξοικονομείται μπορεί να φτάσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ, ανάλογα με την κατάσταση.

Ποια είναι τα καλύτερα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το BUYMA;

Ο καλύτερος επαληθευμένος εκπτωτικός κωδικός για την BUYMA είναι (CLBS100) και προσφέρει στους πελάτες έκπτωση -100$ για αγορές τον Ιούλιο του 2024.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα για την αγορά μου στο Buyma.com;

Η λήψη των καλύτερων προσφορών κατά τις αγορές στο Buyma.com είναι αρκετά εύκολη. Πρώτα από όλα θα πρέπει να εγγραφείτε ως μέλος και να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο για να έχετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες προσφορές και προσφορές. Δεύτερον, θα πρέπει να προσθέσετε αγαπημένα αντικείμενα στη λίστα σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την τιμή και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Σας συνιστούμε επίσης να κάνετε online αναζήτηση για κωδικούς προσφοράς Buyma που μπορούν να προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στην παραγγελία σας.

Τι κουπόνια προσφοράς προσφέρει η BUYMA;

Ακολουθούν οι τύποι κωδικών κουπονιών BUYMA που μπορείτε να περιμένετε να βρείτε:
 • Κουπόνια για νέα μέλη
 • Κουπόνια για υπάρχοντα μέλη
 • Κουπόνι δωρεάν παράδοσης

Πού μπορώ να βρω έναν κωδικό προσφοράς για το BUYMA;

Μπορείτε να βρείτε κωδικούς προσφοράς BUYMA που διαφημίζονται στον ιστότοπο του λιανοπωλητή, σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και από ιστότοπους κουπονιών όπως www.couponius.com, www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk, www.promocodis.com, www.retailmenot.com ή www.dealspotr.com.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν εκπτωτικό κωδικό Βιρμανίας πολλές φορές;

Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από τους συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις που έχει ορίσει η Buyma για τον συγκεκριμένο κωδικό. Για να μάθετε εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν εκπτωτικό κωδικό πολλές φορές, θα πρέπει να ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις που σχετίζονται με τον κωδικό.

Για πόσο καιρό είναι κατάλληλοι οι εκπτωτικοί κωδικοί της Βιρμανίας;

Οι κωδικοί προσφοράς Buyma μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι να λήξει η καθορισμένη προσφορά. Η διάρκεια συγκεκριμένων προσφορών Buyma ενδέχεται να ποικίλλει. Ορισμένες προσφορές μπορεί να διαρκέσουν για αρκετές ημέρες, ενώ άλλες μπορεί να διαρκέσουν πολλές εβδομάδες.

Τι γίνεται αν ο κωδικός προσφοράς Buyma δεν λειτουργεί;

Εάν ο κωδικός προσφοράς Buyma που πληκτρολογήσατε δεν λειτουργεί, υπάρχουν πολλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε:
 • Ελέγξτε ξανά τον κωδικό προσφοράς: Βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει σωστά τον κωδικό προσφοράς.
 • Ελέγξτε τους όρους και τις προϋποθέσεις: Οι κωδικοί προσφοράς συνήθως συνοδεύονται από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, όπως ελάχιστες απαιτήσεις αγοράς, εξαιρέσεις προϊόντων ή ημερομηνίες λήξης.
 • Επαλήθευση καταλληλότητας: Ορισμένοι κωδικοί προσφοράς ενδέχεται να περιορίζονται σε συγκεκριμένους πελάτες, όπως νέους πελάτες ή εκείνους που έχουν εγγραφεί για ένα ενημερωτικό δελτίο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό προσφοράς BUYMA;

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα στην αγορά σας στο Buyma, αλλά δεν ξέρετε πώς να εφαρμόσετε έναν κωδικό προσφοράς; Συγκεντρώσαμε αυτόν τον σύντομο οδηγό για να μάθετε εύκολα πώς να τον εφαρμόζετε με επιτυχία μέσα σε λίγα λεπτά.

 • 1
  Περιηγηθείτε στο Buyma.com και προσθέστε όλα τα αγαπημένα σας αντικείμενα στην τσάντα αγορών σας
 • 2
  Κάντε κλικ στο εικονίδιο "Bag" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας για να ελέγξετε την παραγγελία σας
 • 3
  Εντοπίστε το πλαίσιο "Κωδικός προσφοράς" ακριβώς κάτω από το κουμπί "Ολοκλήρωση αγοράς" και κάντε κλικ σε αυτό
 • 4
  Τώρα είναι ώρα να ανοίξετε μια νέα καρτέλα και να αναζητήσετε τον σωστό κωδικό προσφοράς Buyma στο διαδίκτυο και να τον αποθηκεύσετε
 • 5
  Επιστρέψτε στη σελίδα "τσάντα αγορών" της Buyma, εισαγάγετε ή επικολλήστε τον ακριβή κωδικό που έχετε ήδη αποθηκεύσει
 • 6
  Κάντε κλικ στο "Εφαρμογή" για να εξαργυρώσετε την προσφορά και η έκπτωση σας θα υπολογιστεί αυτόματα

Ενεργοί εκπτωτικοί κωδικοί για BUYMA

🛍️ Κατηγορία Πολυτελής μόδα
🔥 Συνολικές Προσφορές 7
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 7
📌 Προσφορές 0
➡️ Καλύτερο κουπόνι - Έκπτωση 100$
🆕 Το νεότερο κουπόνι 25% έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 20 2024 Ιουλίου

Καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για BUYMA

BUYMA ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ BUYMA ΛΗΓΕΙ
SAVE25 Απολαύστε έκπτωση 25% σε επιλεγμένες παραγγελίες με αυτόν τον κωδικό προσφοράς BUYMA Σεπτέμβριος 30, 2024
DIOR50 Εξοικονομήστε 50 $ στην παραγγελία σας Κωδικός προσφοράς BUYMA Σεπτέμβριος 30, 2024
BMNM1000 Εξοικονομήστε 8€ και κερδίστε δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 120€ Κωδικός κουπονιού BUYMA Οκτώβριος 31, 2024
CLBS100 Εξοικονομήστε έως και 100 $ έκπτωση ελάχιστες παραγγελίες 800 $ BUYMA Κωδικός προσφοράς Σεπτέμβριος 30, 2024

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
Πιστωτική Κάρτα

Επιλογές αποστολής

Μεταφορέας

Επιλογές επικοινωνίας

Ακασάκα 8-1-22, NMF Aoyama ΙΑΠΩΝΙΑ
BUYMA
ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ
buyma.us
Πνευματικά δικαιώματα © 2024 Couponius.com. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.