Γενικά φίλτρα

FLIXBUS Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια

Ανακαλύψτε τους πιο πρόσφατους εκπτωτικούς κωδικούς και επαληθευμένες προσφορές για αποκλειστικές οικονομίες στο FLIXBUS

Βαθμολογία: Ν/Α
Rating: 4.2 - 6 ψηφοφορίες

Ενεργοί εκπτωτικοί κωδικοί FLIXBUS

Γενικές πληροφορίες για το FlixBus

Εάν έχετε φτάσει σε αυτήν τη σελίδα, τότε σίγουρα ψάχνετε για ένα εισιτήριο FlixBus. Δεν έχει σημασία αν έχετε ταξιδέψει με το FlixBus στο παρελθόν ή είναι η πρώτη σας φορά. η ομάδα του Couponius έχει γράψει αυτόν τον οδηγό για όλους τους ταξιδιώτες του FlixBus. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για να λάβουμε υπόψη κάθε πιθανή πτυχή του ταξιδιού και τους καλύτερους τρόπους προγραμματισμού και κράτησης ταξιδιών με το FlixBus, τόσο πολύ που είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο οδηγός θα βοηθήσει οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το πόσο έμπειρος ή άπειρος είναι. τη στιγμή.  Για να γράψουμε αυτό το υλικό, χρησιμοποιήσαμε την εμπειρία των μελών της ομάδας μας, ανθρώπων που γνωρίζουμε αλλά και διαδικτυακούς πόρους από άλλους ταξιδιώτες και αρχές του κλάδου, όπως αξιόπιστους ταξιδιωτικούς ιστότοπους, ταξιδιωτικούς bloggers και ιστότοπους κριτικών με υψηλή φήμη και δημοτικότητα. Αφιερώστε λίγα λεπτά παρακάτω για να παρακολουθήσετε αυτό το υλικό και να ανακαλύψετε αποτελεσματικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ταξιδέψετε και να εξοικονομήσετε χρήματα με το FlixBus, από όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο.

Τι είναι το FlixBus και πώς λειτουργεί:

 • Το FlixBus είναι ένας παγκόσμιος πάροχος κινητικότητας που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο που ταξιδεύουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ως μοναδικός συνδυασμός μιας νεοσύστατης εταιρείας τεχνολογίας, μιας εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου και ενός κλασικού μεταφορέα, το FlixBus έγινε πρόσφατα ο ηγέτης της αγοράς σε πολλές διαφορετικές περιοχές και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα δημιούργησε το μεγαλύτερο δίκτυο λεωφορείων μεγάλων αποστάσεων στην Ευρώπη. 
 • Το όραμα του FlixBus είναι να προσφέρει στους επιβάτες του μια έξυπνη πλατφόρμα για βιώσιμα ταξίδια. Στόχος του είναι να κάνει την κράτηση εύκολη και την ταξιδιωτική εμπειρία άνετη, προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον.
 • Σήμερα, ο στόλος του FlixBus αποτελείται από περισσότερα από 4000 πούλμαν, σε περισσότερες από 40 χώρες και με περισσότερους από 5500 προορισμούς. Η ομάδα του FlixBus είναι υπεύθυνη για το επιχειρηματικό μοντέλο, τη συνεχή ανάπτυξη του δικτύου μεταφορών, τις τεχνολογικές λύσεις και τη συνεργασία με άλλους τοπικούς μεταφορείς, ειδικούς στον τομέα, για την ενσωμάτωση στο δίκτυο FlixBus.
 • Πιστεύουμε ότι απαραίτητη για μια καλή εμπειρία FlixBus είναι η εφαρμογή για κινητά. Θα σας δώσει τη δυνατότητα πρόσβασης σε κρατήσεις, διαδρομές, προσφορές και όλες τις άλλες διαθέσιμες επιλογές ανά πάσα στιγμή, ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας. Εκτιμούμε πραγματικά ότι στην εφαρμογή μπορείτε να παρακολουθείτε τα λεωφορεία FlixBus σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε να μάθετε πόσο σύντομα φτάνουν σε οποιαδήποτε στάση λεωφορείου και έτσι μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας.

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα όταν κάνετε κράτηση με το FlixBus:

 • Η κύρια συμβουλή για να εξοικονομήσετε χρήματα με το FlixBus είναι να προγραμματίσετε και να κλείσετε τα εισιτήριά σας νωρίς. Να προγραμματίζετε πάντα ένα δρομολόγιο και να κάνετε κράτηση των εισιτηρίων σας στο FlixBus εκ των προτέρων, ώστε να έχετε τους χαμηλότερους ναύλους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με τα απευθείας δρομολόγια του FlixBus, χωρίς αλλαγή πούλμαν για να φτάσετε στον προορισμό σας σε μεγάλα ταξίδια, μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ακριβά, γι' αυτό λάβετε υπόψη και αυτό. Εάν δεν έχετε τσάντα και ο χρόνος δεν είναι υψίστης σημασίας, επιλέξτε ένα φθηνότερο ταξίδι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει αλλαγή ενός ή δύο δρομολογίων FlixBus.
 • Σύμφωνα με την ιδέα του μελλοντικού προγραμματισμού, κλείστε εισιτήρια μετ' επιστροφής εάν είναι δυνατόν. Εάν ταξιδεύετε σε έναν προορισμό από τον οποίο επιστρέφετε, η κράτηση εισιτηρίων με επιστροφή θα είναι πάντα φθηνότερη από δύο σετ εισιτηρίων που αγοράζονται ξεχωριστά.
 • Διανυκτέρευση λεωφορείων: εάν σας ενδιαφέρει περισσότερο ο προορισμός παρά το ταξίδι, τότε σας συμβουλεύουμε να εξετάσετε τη δυνατότητα κράτησης θέσης σε λεωφορεία που διανύουν μεγάλες αποστάσεις τη νύχτα. Είναι μια φθηνότερη επιλογή και δεν έχουν τόσες στάσεις όπως τα κανονικά λεωφορεία.
 • Σχεδιάστε έξυπνα και χωρίστε τις αποσκευές σας στα δύο δωρεάν επιτρεπόμενα δικαιώματα αποσκευών: τις προσωπικές αποσκευές που θα πάρετε μαζί σας στην καμπίνα (όπου σας συμβουλεύουμε να πάρετε προσωπικά αντικείμενα και τιμαλφή) και τη χειραποσκευή για αποθήκευση στον ειδικό χώρο αποσκευών. Οποιεσδήποτε επιπλέον αποσκευές ή υπέρβαρες προσωπικές αποσκευές χρεώνονται επιπλέον, αυξάνοντας το κόστος του ταξιδιού σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις διαστάσεις και τα βάρη θα βρείτε στο εισιτήριό σας FlixBus.
 • Μην κάνετε κράτηση για προνομιακές θέσεις εάν δεν σκοπεύετε να απολαύσετε το τοπίο, οι προνομιακές θέσεις κοστίζουν επιπλέον κατά την κράτηση. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι τυπικές θέσεις είναι ούτως ή άλλως άνετες και υπάρχουν πολλά λεωφορεία στα οποία οι θέσεις δεν είναι σημειωμένες και κανείς δεν θα λάβει υπόψη τον αριθμό των θέσεων που διατίθενται στο εισιτήριο.
 • Χρησιμοποιήστε έναν εκπτωτικό κωδικό κάθε φορά που κάνετε κράτηση εισιτηρίου FlixBus: εάν έχετε λογαριασμό FlixBus και έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο, ταξιδεύετε συχνά ή ακολουθείτε τη ροή του FlixBus στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορείτε να λαμβάνετε εκπτωτικούς κωδικούς από το FlixBus. Αυτοί οι κωδικοί, που είναι σειρές χαρακτήρων και ψηφίων, μπορούν να εισαχθούν στο ταμείο και να σας προσφέρουν έκπτωση στο συνολικό κόστος. Στην επόμενη στήλη σας δίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτούς τους κωδικούς κουπονιών FlixBus, πού να τους βρείτε και πώς να τους εφαρμόσετε.

Εκπτωτικά κουπόνια FlixBus

 • Το FlixBus προσφέρει στους πελάτες εκπτωτικά κουπόνια, γνωστά και ως εκπτωτικά κουπόνια, απευθείας στον ιστότοπο, σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων FlixBus, στο ενημερωτικό δελτίο ή σε εξειδικευμένους ιστότοπους εκπτώσεων όπως www.coupons-promo-code.com, www.vouchercodes.co.uk , www.picodi.com, www.retailmenot.com ή www.dealspotr.com.
 • Προϋποθέσεις και περιορισμοί των εκπτωτικών κωδικών FlixBus: οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν πάντα όρους εφαρμογής. Αυτοί οι όροι μπορεί να σχετίζονται με την ελάχιστη αξία παραγγελίας για την οποία ισχύουν, έναν συγκεκριμένο τύπο προϊόντος για τον οποίο μπορούν να εφαρμοστούν ή ακόμη και μια συγκεκριμένη μάρκα ή προϊόν για το οποίο προσφέρουν το όφελος. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους όταν βρείτε έναν εκπτωτικό κωδικό FlixBus για να τον εφαρμόσετε σωστά στην παραγγελία σας και να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.
 • Περίοδος ισχύος εκπτωτικών κωδικών FlixBus: οι εκπτωτικοί κωδικοί, όπως και οι προσφορές, έχουν περίοδο ισχύος κατά την οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Κάθε εκπτωτικός κωδικός που δημοσιεύουμε έχει επίσης καθορισμένο αυτό το χρονικό όριο, επειδή θέλουμε να εξοικονομήσουμε τον σημαντικό χρόνο σας και δεν θέλουμε να δοκιμάσετε κωδικούς που έχουν λήξει και δεν ωφελούν πλέον τις παραγγελίες σας. Αξίζει να διευκρινιστεί ότι μερικές φορές αυτοί οι εκπτωτικοί κωδικοί, ακόμη και αν έχει παρέλθει η προθεσμία που αναφέρεται από το FlixBus, μπορεί να εξακολουθούν να λειτουργούν, επομένως εάν δεν έχετε βρει καλό εκπτωτικό κωδικό και το επιτρέπει ο χρόνος, δοκιμάστε τους ληγμένους κωδικούς, καθώς υπάρχει πιθανότητα μπορεί να λειτουργήσει ακόμα.
 • Κωδικοί έκπτωσης FlixBus που δημοσιεύονται στο Couponius: επειδή εμείς στην ομάδα του Couponius λατρεύουμε τις εκπτώσεις, θέλουμε οι επισκέπτες μας να έχουν τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις όταν ψωνίζουν στο FlixBus. Έτσι αφιερώνουμε πολύ χρόνο μελετώντας τον ιστότοπο FlixBus, το ενημερωτικό δελτίο FlixBus και τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων FlixBus, αναζητώντας τους πιο πρόσφατους εκπτωτικούς κωδικούς. Ταυτόχρονα, είμαστε επίσης ενημερωμένοι με κωδικούς που δημοσιεύονται σε άλλους ιστότοπους εκπτώσεων και ελέγχουμε καθημερινά για αξιόπιστες πηγές όπως www.retailmenot.com, www.slickdeals.co.uk, www.coupons-promo-code.com , www.promocode.ac, και πολλά άλλα.
 • Θα βρείτε μια λίστα με κωδικούς που ελέγχονται και ενημερώνονται συχνά από την ομάδα του Couponius σε αυτή τη σελίδα. Παρακαλούμε, μην δοκιμάσετε απλώς ένα ή αυτό που φαίνεται καλύτερο για την παραγγελία σας, αλλά δοκιμάστε τα όλα, τότε μπορείτε να αποφασίσετε ποιο αποφέρει τα περισσότερα οφέλη για εσάς και να το εφαρμόσετε. 
 • Πώς να εφαρμόσετε εκπτωτικούς κωδικούς στο FlixBus: για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε έναν εκπτωτικό κωδικό FlixBus γρήγορα και σωστά, δημιουργήσαμε έναν οδηγό σε αυτήν τη σελίδα. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας για να ακολουθήσετε τις οδηγίες σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των εκπτωτικών κωδικών για τον ιστότοπο του FlixBus. Προσθέσαμε επίσης μια εικόνα για να εξοικονομήσετε επιπλέον χρόνο, δείχνοντάς σας πού ακριβώς πρέπει να εισαγάγετε τον εκπτωτικό κωδικό.

Μερικές ακόμη συμβουλές για τους ταξιδιώτες του FlixBus

Μερικές ακόμη συμβουλές, που ακόμα κι αν δεν σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της εμπειρίας σας στο FlixBus και σίγουρα θα σας βοηθήσουν όταν ταξιδεύετε: 
 • Εμφανιστείτε στη στάση του λεωφορείου νωρίς, δεν είναι όλες οι στάσεις ίδιες και πιθανότατα θα έχετε καλύτερες θέσεις.
 • Πάρτε μια οθόνη εκτύπωσης του εισιτηρίου σας απλώς για να βεβαιωθείτε ότι το έχετε μαζί σας, καθώς η εφαρμογή ενδέχεται να μην ξεκινήσει ή η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μπορεί να μην είναι διαθέσιμη κατά την επιβίβαση.
 • Έχετε έτοιμα την ταυτότητά σας και τα εισιτήριά σας πριν καν επιβιβαστείτε στο λεωφορείο, το σύστημα FlixBus επιτρέπει στους επιβάτες να σαρώνουν έγγραφα και η έγκαιρη προετοιμασία τους καθιστά ευκολότερη και ταχύτερη. Λάβετε επίσης υπόψη ότι τα λεωφορεία FlixBus φεύγουν από τη στάση του λεωφορείου πολύ γρήγορα μετά την ολοκλήρωση της επιβίβασης.
 • Δεν είναι όλα τα λεωφορεία FlixBus πράσινα και έχουν το λογότυπο FlixBus. Μερικές φορές οι τοπικοί συνεργάτες του FlixBus δεν έχουν λεωφορεία με αυτήν τη μάρκα, επομένως φροντίστε να διαβάσετε τον αριθμό της γραμμής λεωφορείου στο εισιτήριό σας και να βρείτε την πλατφόρμα του λεωφορείου στην οποία θα φτάσει το λεωφορείο σας.
 • Ακολουθούν οι απόψεις μας για τον στόλο λεωφορείων FlixBus όπως τον ζήσαμε: Ενημερωμένα, καθαρά λεωφορεία και αρκετά νέα μοντέλα. Αρκετά άνετα καθίσματα, καλύτερα από τα καθίσματα αεροπλάνου κατά τη γνώμη μας. Θα βρείτε τουαλέτες στο λεωφορείο, δωρεάν wifi με αρκετά αργή σύνδεση που περιορίζεται στα 100mb ανά ταξίδι. Όλα τα λεωφορεία έχουν πρίζες μεταξύ των καθισμάτων, μόνο μία ανά σειρά. 

Τελικό συμπέρασμα

Η ομάδα του Couponius θεωρεί ευρέως τη FlixBus ως την εταιρεία που απευθύνεται σε γρήγορες, αξιόπιστες και φθηνές μεταφορές με λεωφορείο. Οι κύριοι ανταγωνιστές στην αγορά της ΕΕ είναι η Eurolines και η National Express και ακόμη κι αν οι υπηρεσίες δεν διαφέρουν ριζικά, θεωρούμε το FlixBus ως το χρυσό πρότυπο στα ταξίδια με λεωφορείο και θα ταξιδέψουμε ξανά μαζί τους.

Συχνές ερωτήσεις για το FLIXBUS

Το FLIXBUS προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 40 Κωδικοί Έκπτωσης και Προσφορές που θα λειτουργήσουν για το FLIXBUS τον Ιούλιο του 2024 και το πιο πρόσφατο κουπόνι που προστέθηκε Σήμερα προσφέρει % Έκπτωση.

Πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε με τους εκπτωτικούς κωδικούς FLIXBUS;

Το ποσό που μπορείτε να εξοικονομήσετε με έναν εκπτωτικό κωδικό από το FLIXBUS μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την αξία της παραγγελίας και την αξία της έκπτωσης που προσφέρεται. Αυτήν τη στιγμή, το ποσοστό έκπτωσης είναι μεταξύ % και 65% και το ποσό που εξοικονομείται μπορεί να φτάσει αρκετές εκατοντάδες ευρώ, ανάλογα με την κατάσταση.

Ποια είναι τα καλύτερα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το FLIXBUS;

Ο καλύτερος επαληθευμένος εκπτωτικός κωδικός για το FLIXBUS είναι (NFSUKK4MBK ) και προσφέρει στους πελάτες έκπτωση 65% σε αγορές τον Ιούλιο του 2024.

Ποιοι είναι οι πραγματικοί Κωδικοί Έκπτωσης και Προωθητικές Προσφορές για το FLIXBUS;

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ FLIXBUS.COM;

Μπορείτε να βρείτε τα νεότερα κουπόνια για το FLIXBUS.COM στον επίσημο ιστότοπο και σε συγκεκριμένους ιστότοπους όπως www.coupons-promo-code.com, www.dealspotr.com, www.slickdeals.net, www.groupon.co.uk, www. .hotdeals.com ή www.shopper.com.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ PAYPAL ΣΤΟ FLIXBUS.COM;

Ναι, μπορείτε να πληρώσετε με PayPal στο FLIXBUS.COM.

Η FLIXBUS.COM ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;

Ναι, θα λάβετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο δωρεάν απευθείας στη διεύθυνση email σας και εντός της εφαρμογής.

ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ FLIXBUS.COM ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

Εάν ο κωδικός κουπονιού FLIXBUS.COM δεν λειτουργεί, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τα κόλπα και τις συμβουλές μας για να προσδιορίσετε την πηγή του σφάλματός σας και να μάθετε πώς μπορείτε να το διορθώσετε. Πρώτον, εάν πληκτρολογήσατε χειροκίνητα τον κωδικό, μπορεί να έχετε κάνει ένα λάθος πληκτρολόγησης. Ελέγξτε ξανά την καταχώρισή σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει προσοχή στο κεφαλαίο και το πεζό και ότι δεν έχετε βάλει κενά μεταξύ των χαρακτήρων. Επιπλέον, πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια σειρά αριθμών και γραμμάτων, όπως εμφανίζονται στη βάση δεδομένων μας. Μπορείτε να αποφύγετε όλη αυτή την ταλαιπωρία χρησιμοποιώντας απλώς τη λειτουργία αντιγραφής-επικόλλησης από την αρχή για να μεταφέρετε σωστά τον κώδικα. Δεύτερον, κάθε κωδικός κουπονιού flixbus από τη σελίδα μας έχει τους δικούς του όρους εξαργύρωσης. Διαβάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες στον κωδικό του κουπονιού σας για να μάθετε ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθήσετε. Μερικές φορές ένας κωδικός ισχύει για μια ελάχιστη αξία κράτησης ή για συγκεκριμένους προορισμούς ενώ άλλες φορές ο κωδικός ισχύει είτε για νέους είτε για υπάρχοντες πελάτες. Τρίτον, εάν έχετε ελέγξει όλα τα παραπάνω και το σύστημα εξακολουθεί να δημιουργεί μήνυμα σφάλματος, σημαίνει ότι έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τον ίδιο κωδικό κουπονιού flixbus σε προηγούμενη παραγγελία. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πια γιατί έχει ήδη λήξει. Να θυμάστε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες από μία φορές τον ίδιο κωδικό κουπονιού.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω πολλαπλούς κωδικούς κουπονιών στο Flixbus;

Δυστυχώς όχι, το Flixbus επιτρέπει τη χρήση μόνο ενός κωδικού ανά παραγγελία, οπότε παρακαλούμε επιλέξτε το καλύτερο κουπόνι για τις ανάγκες σας.

Πώς εξαργυρώνω τον Κωδικό κουπονιού Flixbus;

Για να εφαρμόσετε έναν κωδικό κουπονιού Flixbus ή κωδικό κουπονιού, ακολουθήστε τον οδηγό σε αυτήν τη σελίδα. Θα βρείτε επίσης μια οθόνη εκτύπωσης που θα σας δείχνει πού να εισαγάγετε τον κωδικό για να εξαργυρώσετε την προσφορά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε με επιτυχία έναν Κωδικό κουπονιού FlixBus στο διαδίκτυο

Επιλέξτε έξυπνο, ταξιδέψτε πράσινο και εξοικονομήστε χρήματα στο επόμενο ταξίδι σας με λεωφορείο χρησιμοποιώντας τους κωδικούς κουπονιών στο FlixBus.com

 • 1
  Περιηγηθείτε στο PromoCode.how για την καλύτερη προσφορά και κάντε κλικ στο "Αντιγραφή" για να αποθηκεύσετε τον κωδικό κουπονιού για μελλοντική χρήση
 • 2
  Μεταβείτε στο FlixBus.com, επιλέξτε τον προορισμό σας και συμπληρώστε όλα τα στοιχεία του ταξιδιού
 • 3
  Στη σελίδα "Κράτηση" συμπληρώστε τα στοιχεία των επιβατών, τις θέσεις και τις επιπλέον παροχές και, στη συνέχεια, ελέγξτε τη συνολική παραγγελία
 • 4
  Ακριβώς κάτω από το συνολικό οφειλόμενο ποσό, εντοπίστε το κουμπί "Εισαγωγή κουπονιού" για να κάνετε κλικ
 • 5
  Εισαγάγετε ή επικολλήστε τον ακριβή Κωδικό κουπονιού που αποθηκεύτηκε νωρίτερα και κάντε κλικ στο "Εξαργύρωση" για να λάβετε επιβεβαίωση

Ενεργοί εκπτωτικοί κωδικοί για το FLIXBUS

🛍️ Κατηγορία
🔥 Συνολικές Προσφορές 40
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 21
📌 Προσφορές 19
➡️ Καλύτερο κουπόνι Έκπτωση 65%.
🆕 Το νεότερο κουπόνι Έκπτωση 30 £
🚚 Δωρεάν αποστολή ΝΑΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 20 2024 Ιουλίου

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το FLIXBUS

FLIXBUS ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ FLIXBUS ΛΗΓΕΙ
N/A Λάβετε αποκλειστική έκπτωση και προσφορές με εγγραφή μέσω email N / A
15DD Flixbus: Έκπτωση 30 £ σε οποιαδήποτε παραγγελία N / A
215DD Λάβετε έκπτωση 30 £ στην επιλογή Flixbus όταν προσθέτετε αυτόν τον κωδικό κουπονιού στην αγορά σας N / A
WELCOME20 Εξοικονομήστε έκπτωση 20% αν κάνετε αγορές τώρα N / A

Τρόποι Πληρωμής

PAYPAL
ApplePay
Πιστωτική Κάρτα

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

Flix SE, Friedenheimer Brücke 16, 80639 München Germany
λεωφορείο flix
@FlixBus
Flixbus
flixbus.com

Διαχειριζόμενος ένα μεγάλο στόλο λεωφορείων, το FlixBus κάνει τα πράσινα ταξίδια προσιτά και εύκολα. Το δίκτυο FlixBus εκτείνεται σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Τουρκία και Βραζιλία. Ενημερωθείτε σχετικά με τα δρομολόγια, τις αποσκευές και τις τιμές εισιτηρίων εύκολα και προσιτά στο FlixBus.com και εξοικονομήστε χρήματα στο ταξίδι σας χρησιμοποιώντας κωδικούς προσφοράς.  

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ FLIXBUS.COM

Έχετε την Ευρώπη στα χέρια σας και αποκτήστε πρόσβαση σε αποκλειστικές λειτουργίες και προνόμια.

 • Ένα εκπληκτικό Πρόγραμμα Συνεργατών με υψηλά ποσοστά προμήθειας και μια αποκλειστική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.
 • Διάφοροι τρόποι πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των Apple Pay και Google Pay.
 • Περισσότερες από 400.000 καθημερινές συνδέσεις.
 • Πρόσβαση σε περισσότερους από 2500 προορισμούς σε 36 ευρωπαϊκές χώρες.
 • Δεν υπάρχει χρέωση κράτησης και δωρεάν ακύρωση.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ FLIXBUS.COM

Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερα στην επόμενη ταξιδιωτική σας περιπέτεια και χρησιμοποιήστε μία από τις συμβουλές εξοικονόμησης πόρων του flixbus για να μειώσετε το κόστος του εισιτηρίου του λεωφορείου.

 • Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο για να λάβετε έκπτωση 10% στην επόμενη κράτησή σας.
 • Αποκτήστε έκπτωση έως και 10% έκπτωση καλωσορίσματος για την πρώτη σας κράτηση στο FlixBus.
 • Κατεβάστε την εφαρμογή για να λάβετε έκπτωση 10% εντός εφαρμογής
 • Κάντε κράτηση νωρίτερα και ταξιδέψτε ομαδικά για να λάβετε τεράστιες εκπτώσεις.
 • Κάντε κράτηση κατά τη διάρκεια των ειδικών εκδηλώσεων εκπτώσεων όπως Black Friday, Cyber ​​Monday, Singles' Day και Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις για να λάβετε έκπτωση έως και 80% στις επόμενες διακοπές σας.
Πνευματικά δικαιώματα © 2024 Couponius.com. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.