Γενικά φίλτρα

LUFTHANSA Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια

Η Lufthansa είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Γερμανία και την Ευρώπη. Με περισσότερους από 100 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, η Lufthansa είναι η πιο δημοφιλής αεροπορική εταιρεία. Κάντε online κράτηση πτήσεων για προορισμούς σε όλο τον κόσμο και απολαύστε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία με άνεση και ασφάλεια. Προσέξτε για εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις και χρησιμοποιήστε κωδικούς προσφοράς για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερα.
Βαθμολογία: Κανένας
Rating: 4.8 - 1 ψήφος

Τρέχοντες κωδικοί και εκπτώσεις

Γενικές πληροφορίες για τη Lufthansa

 • Η Lufthansa ιδρύθηκε το 1953 και από τότε έχει εξελιχθεί από εγχώρια γερμανική αεροπορική εταιρεία σε έναν από τους κορυφαίους διεθνείς αερομεταφορείς.
 • Η Lufthansa διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο που αποτελείται από μια ποικιλία αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων Airbus και Boeing. Ο στόλος ενημερώνεται τακτικά με νεότερα, πιο οικονομικά αεροπλάνα.
 • Η Lufthansa είναι μέλος της Star Alliance, μιας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές συμμαχίες στον κόσμο. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει στους επιβάτες να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα προορισμών και πλεονεκτημάτων μέσω συμφωνιών κοινής χρήσης κωδικών και προγραμμάτων συχνών επιβατών.
 • Η Lufthansa προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που κυμαίνονται από οικονομικές, premium economy, επαγγελματικές και καμπίνες πρώτης κατηγορίας. Παρέχει μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες, όπως ψυχαγωγία κατά την πτήση, Wi-Fi σε ορισμένα αεροσκάφη και μια ποικιλία επιλογών για φαγητό.
 • Ο Όμιλος Lufthansa είναι η μητρική εταιρεία πολλών αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων των Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss International Air Lines και άλλων.

Εκπτώσεις που προσφέρει η Lufthansa.com

 • Fash Sales: Οι εκπτώσεις flash είναι βραχυπρόθεσμες προσφορές όπου η Lufthansa προσφέρει μειωμένους ναύλους για περιορισμένο χρονικό διάστημα, που συνήθως διαρκούν μερικές ώρες έως μερικές ημέρες.
 • Εκπτωτικά κουπόνια, κωδικοί προσφοράς ή κουπόνια που προσφέρονται στον ιστότοπο, σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενημερωτικά δελτία ή από ιστότοπους τρίτων
 • Εποχιακές εκπτώσεις: Η Lufthansa συχνά πραγματοποιεί εποχικές εκπτώσεις σε περιόδους διακοπών ή σε περιόδους εκτός αιχμής ταξιδιού για να ενθαρρύνει τις κρατήσεις. Για παράδειγμα, τα εισιτήρια για καλοκαιρινές διακοπές, χειμερινές αποδράσεις ή ταξίδια διακοπών ενδέχεται να έχουν έκπτωση.
 • Black Friday/Cyber ​​Monday Οι εκπτώσεις συνήθως πραγματοποιούνται στα τέλη Νοεμβρίου και μπορεί να περιλαμβάνουν σημαντική εξοικονόμηση αεροπορικών εισιτηρίων.
 • Προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης "Miles & More", για μέλη που εγγράφονται και έχουν συχνές πτήσεις με τη Lufthansa.
 • Εκπτώσεις τελευταίας στιγμής: Η Lufthansa μπορεί να προσφέρει προσφορές της τελευταίας στιγμής και εκπτώσεις σε απούλητο απόθεμα για να γεμίσει κενές θέσεις σε πτήσεις που αναχωρούν σύντομα. Αυτές οι εκπτώσεις ανακοινώνονται συχνά λίγες ημέρες πριν από την ημερομηνία αναχώρησης και μπορούν να προσφέρουν σημαντική εξοικονόμηση πόρων.
κενό

Κωδικοί προσφοράς της Lufthansa

 • Η Lufthansa μπορεί να προσφέρει στους πελάτες κωδικούς προσφοράς ή κωδικούς κουπονιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να λάβουν έκπτωση.
 • Οι κωδικοί προσφοράς είναι συνήθως μια σειρά από γράμματα και αριθμούς που εισάγετε στο ταμείο για να εξαργυρώσετε μια έκπτωση.
 • Οι κωδικοί προσφοράς μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα με περισσότερους τρόπους: μια ποσοστιαία έκπτωση από το συνολικό ποσό, μια έκπτωση σταθερού ποσού που μειώνει το σύνολο της παραγγελίας με ένα συγκεκριμένο καθορισμένο ποσό ή μια προσφορά δωρεάν αποστολής που μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να πληρώσουν μόνο για τα παραγγελθέντα είδη και λάβετε δωρεάν αποστολή.
 • Μπορείτε να βρείτε τους κωδικούς προσφοράς της Lufhansa στον ιστότοπο της Lufthansa, στους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στα ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στους ιστότοπους με κουπόνια.
 • Οι κωδικοί προσφοράς έχουν συχνά περιορισμούς. Μπορεί να ισχύουν μόνο για ορισμένες υπηρεσίες, να έχουν ελάχιστη αξία παραγγελίας ή να έχουν ημερομηνία λήξης. Φροντίστε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα πριν χρησιμοποιήσετε ένα.
 • Η διαδικασία για την εισαγωγή ενός κωδικού προσφοράς της Lufthansa θα περιγραφεί λεπτομερώς εδώ, σε αυτήν την ιστοσελίδα, στην παράγραφο "Πώς να".

Κράτηση στο Lufthansa.com

 • Μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία προορισμών και ταξιδιωτικών επιλογών, η Lufthansa καλύπτει όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών.
 • Εύκολη διαδικασία εγγραφής, γρήγορες διαδικασίες και απρόσκοπτη ολοκλήρωση αγοράς
 • Ο συντάκτης μας προτείνει το πρόγραμμα επιβράβευσης "Miles & More", είναι σημείο αναφοράς στον κλάδο και προσφέρει στους συχνούς επιβάτες τη δυνατότητα να λαμβάνουν κουπόνια αναβάθμισης και να ανταλλάσσουν μίλια με πόντους.
 • Αγαπάμε το πρόγραμμα "Lufthansa Allegris", που πρόκειται να ξεκινήσει και είναι η μεγαλύτερη αναθεώρηση προϊόντων και υπηρεσιών στην ιστορία του Ομίλου Lufthansa, με συνολική επένδυση 2.5 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2025. Είναι ένα νέο πρότυπο για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, αλλά διαδικασία, η εταιρεία βελτιώνει τη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία για πελάτες σε όλες τις ταξιδιωτικές κατηγορίες: Economy, Premium Economy, Business και First Class.
 • Η εξαιρετική συνεργασία με την Booking.com για διαμονή και με τη Sixt για ενοικιάσεις αυτοκινήτων αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία και προσθέτουν πολλή αξία.

Συχνές Ερωτήσεις για τη LUFTHANSA

Η LUFTHANSA προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 6 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για τη LUFTHANSA τον Απρίλιο του 2024 και το καλύτερο κουπόνι προσφέρει 15% έκπτωση

Ποια είναι τα τελευταία κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για τη LUFTHANSA;

Είναι η Lufthansa καλή αεροπορική εταιρεία;

Η Lufthansa είναι ένας γερμανικός αερομεταφορέας που σημείωσε βαθμολογία σε ανεξάρτητες δοκιμές και αξιολογεί βαθμολογία υψηλότερη από τη μέση βαθμολογία.

Ποιες εταιρείες ανήκουν στον Όμιλο Lufthansa;

Οι αεροπορικές εταιρείες δικτύου στον Όμιλο Lufthansa είναι η Lufthansa German Airlines, η SWISS, η Austrian Airlines και η Brussels Airlines.

Πώς κατατάσσεται η ασφάλεια της Lufthansa;

Η Lufthansa είναι η μόνη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη που έχει λάβει πιστοποίηση αεροπορικής εταιρείας 5 αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης Skytrax.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα στην επόμενη κράτησή μου στη Lufthansa;

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ευέλικτες ημερομηνίες για να αναζητήσετε τις φθηνότερες ημερομηνίες ταξιδιού για το ταξίδι σας, να ορίσετε μια ειδοποίηση τιμής στον ιστότοπο και να ελέγξετε εάν υπάρχουν κωδικοί προσφοράς που μπορείτε να εφαρμόσετε στην κράτησή σας στη Lufthansa στο ταμείο.

Πώς μπορώ να λάβω έναν κωδικό προσφοράς της Lufthansa;

Μπορείτε να βρείτε κωδικούς προσφοράς της Lufthansa που διαφημίζονται στον ιστότοπο της Lufthansa, λογαριασμούς κοινωνικών μέσων, ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και από ιστότοπους με κουπόνια όπως couponius.com, coupons-promo-code.com, promocode.ac, oxideals.com.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω περισσότερους από έναν κωδικούς προσφοράς στη Lufthansa;

Δυστυχώς όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό προσφοράς της Lufthansa ανά παραγγελία, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον καλύτερο για την αγορά σας.

Πώς να εφαρμόσετε έναν κωδικό κουπονιού κατά την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων στη Lufthansa.com

Εύκολος και εγγυημένος τρόπος εφαρμογής κωδικών κουπονιών στον ιστότοπο της Lufthansa στο ταμείο

 • 1
  Αναζητήστε στην ιστοσελίδα μας κωδικούς προσφοράς και αποθηκεύστε αυτόν που θέλετε για αργότερα
 • 2
  Επιλέξτε τους προορισμούς, τις ημερομηνίες ταξιδιού σας και πατήστε αναζήτηση για να λάβετε όλες τις πιθανές επιλογές ταξιδιού
 • 3
  Επιλέξτε τις πτήσεις που θέλετε και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία αποσκευών και επιβατών
 • 4
  Στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, εντοπίστε το πλαίσιο "Κωδικός προσφοράς" και εισαγάγετε τον ακριβή αποθηκευμένο κωδικό
 • 5
  Πατήστε "Εφαρμογή" για να εξαργυρώσετε την προσφορά και η έκπτωση σας θα εφαρμοστεί αυτόματα
 • 6
  Είστε έτοιμοι και έτοιμοι να ολοκληρώσετε την παραγγελία. Απολαύστε την πτήση σας!

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για τη LUFTHANSA

🛍️ Κατηγορία Πτήσεις
🔥 Συνολικές Προσφορές 6
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 5
📌 Προσφορές 1
➡️ Καλύτερο κουπόνι 15% έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΝΑΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 22 2024 Απρίλιο

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για τη LUFTHANSA

LUFTHANSA ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ LUFTHANSA ΛΗΓΕΙ
N / A Δωρεάν αποσκευές και έκπτωση έως και 10% σε πτήσεις, εάν εγγραφείτε ως φοιτητής της Lufthansa Promo Code Αύγουστος 31, 2024
USWPI Έκπτωση έως και 15% στις παραγγελίες σας Κωδικός προσφοράς της Lufthansa Αύγουστος 31, 2024
Z8SN6CRVS9KB Εξοικονομήστε πτήσεις με έκπτωση 20€ από Γερμανία Lufthansa Κωδικός Έκπτωσης Ιούνιος 30, 2024
ZPD8F5KD3917 Λάβετε έκπτωση 75 $ στην επόμενη πτήση σας Έκπτωση Κωδικός LUFTHANSA Ιούνιος 30, 2024

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

30€ έκπτωση Lufthansa έκπτωση promo κωδικός 2023

https://www.rushflights.com/lufthansa-20e-discount-code-for-flights-from-poland/
έκπτωση οι ημερομηνίες ταξιδιού πρέπει να είναι μεταξύ 27 Νοεμβρίου 2020 και 31 Οκτωβρίου 2021. Αυτό Lufthansa promo κωδικός λειτουργεί έως 30 Νοεμβρίου 2020. Το κουπόνι κωδικός μειώνει μόνο την αξία του ναύλου του...

Lufthansa promo κωδικός: λάβετε έκπτωση 10€ για όλες τις πτήσεις από το Βέλγιο!

https://www.flynous.com/lufthansa-promo-code-get-discount-all-flights-belgium/
εξοικονομήστε κάποια αξιοπρεπή χρήματα με 5* Lufthansa αυτή τη φορά αναχωρώντας από το Βέλγιο. Χρησιμοποιώντας αυτό Lufthansa promo κωδικός μπορείτε να λάβετε έκπτωση 10 € σε όλες τις πτήσεις από τις Βρυξέλλες. Απολαύστε την εξαιρετική εξυπηρέτηση του...

Lufthansa promo κωδικός 2022 – Έκπτωση 20 € σε πτήσεις από Γερμανία!

https://www.flynous.com/lufthansa-promotion-code-2014-e20-discount-flights-germany/
από τη Γερμανία. Μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε 20€ χρησιμοποιώντας το παρακάτω κουπόνι. Για να το εφαρμόσετε αυτό Lufthansa promo κωδικός πρέπει να προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα «Επιλογή Τρόπου Πληρωμής». Ακριβώς κάτω από την τιμή...

Lufthansa Promo κωδικός: Έκπτωση 20€ για την πτήση σας από τη Γαλλία!

https://travelfree.info/lufthansa-promo-code-e20-off-for-your-flight-from-france/
Lufthansa Promo κωδικός: Έκπτωση 20€ για την πτήση σας από τη Γαλλία! Lufthansa Promo κωδικός: Έκπτωση 20€ για την πτήση σας από τη Γαλλία! Lufthansa κυκλοφόρησε νέα έκπτωση κωδικός για όλους τους επιβάτες με Lufthansa...

Lufthansa Promo Κώδικας 2019 – Έκπτωση 20 € στις πτήσεις! - Ταξίδι Δωρεάν

https://travelfree.info/lufthansa-promo-code-discount-flights/
που σημαίνει «συντεχνία» που χρησιμοποιείται πιο συχνά ιστορικά σε σχέση με την Χανσεατική Ένωση). Lufthansa Promo κωδικός: Από την Ολλανδία: ZCV23NHPPGSL Από το Ηνωμένο Βασίλειο: ZVJ0HQI9EIHL Από την Ιρλανδία: Z28EOFG548L...
Πνευματικά δικαιώματα © 2024 Couponius.com. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.