Γενικά φίλτρα

Εκπτωτικός Κωδικός & Κουπόνια REVOLUT

Το Revolut είναι μια ψηφιακή εναλλακτική στην παραδοσιακή τραπεζική. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να κάνετε πληρωμές, να ξοδέψετε στο εξωτερικό ή στο διαδίκτυο με ελάχιστες χρεώσεις. Γίνετε μέλος σε περισσότερους από 35 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως χρησιμοποιώντας το Revolut για να στείλετε χρήματα σε 140+ χώρες και εξοικονομήστε χρήματα από τη συνδρομή σας χρησιμοποιώντας κωδικούς κουπονιών.
Βαθμολογία: Κανένας
Rating: 5 - 1 ψήφος

Τρέχοντες κωδικοί και εκπτώσεις

Γενικές πληροφορίες για τη Revolut

 • Η Revolut είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει τραπεζικές υπηρεσίες, κυρίως μέσω της εφαρμογής της για κινητά.
 • Η Revolut ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την παροχή καινοτόμων τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, εστιάζοντας ιδιαίτερα στις διεθνείς μεταφορές χρημάτων και την ανταλλαγή συναλλάγματος.
 • Η Revolut παρέχει μια σειρά από χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών πολλαπλών νομισμάτων, ανταλλαγής νομισμάτων, χρεωστικών καρτών, υποστήριξης κρυπτονομισμάτων, εργαλείων προϋπολογισμού, ασφάλισης και άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων.
 • Η Revolut έχει επεκτείνει γρήγορα τη βάση χρηστών της παγκοσμίως και έχει ισχυρή παρουσία στην Ευρώπη. Έχει επίσης ξεκινήσει υπηρεσίες σε άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας-Ειρηνικού.
 • Η Revolut λειτουργεί σε ένα μοντέλο freemium, προσφέροντας βασικές υπηρεσίες δωρεάν με πρόσθετες λειτουργίες που διατίθενται μέσω προγραμμάτων συνδρομής premium.
κενό

Προσφορές και προσφορές για μέλη της Revolut

 • Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί τύποι καρτών Revolut, καθένας από τους οποίους αντιστοιχεί σε διαφορετικό σχέδιο: Standard, Plus, Premium και Metal. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη για το καθένα:
 • Οι τυπικές κάρτες Revolut είναι ο πιο βασικός τύπος κάρτας και δεν έχουν μηνιαία χρέωση.
 • Οι κάρτες Plus Revolut έχουν μηνιαία χρέωση 2.99 £/2.99 ευρώ/(δεν είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ), αλλά διαθέτουν μερικές επιπλέον δυνατότητες, όπως επιστροφή μετρητών σε ορισμένες αγορές και τραπεζικές συναλλαγές μέσω Διαδικτύου.
 • Οι κάρτες Premium Revolut έχουν μηνιαία χρέωση 5.99 £/7.99 €/9.99 $, αλλά προσφέρουν ένα ευρύτερο φάσμα δυνατοτήτων, όπως ταξιδιωτική ασφάλιση και ασφάλιση κινητού τηλεφώνου.
 • Οι κάρτες Metal Revolut έχουν μηνιαία χρέωση £12.99/13.99€/12.99$, αλλά διαθέτουν μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως υπηρεσία θυρωρείου και πρόσβαση στο σαλόνι του αεροδρομίου.
Όλες οι κάρτες Revolut συνοδεύονται από δωρεάν αναλήψεις από ATM στη χώρα σας και στο εξωτερικό, καθώς και ανταλλαγή συναλλάγματος στην πραγματική συναλλαγματική ισοτιμία. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε στην εφαρμογή Revolut, μια εικονική κάρτα. Μια εικονική κάρτα Revolut είναι, όπως υποδηλώνει το όνομα, μια εικονική κάρτα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πληρωμές μέσω του smartphone σας ή ακόμα και να κάνετε αγορές μέσω διαδικτύου και μπορεί να είναι μιας χρήσης ή πολλαπλής χρήσης. κενό

Revolut rewards και κωδικοί παραπομπής

Για κάθε φίλο που αναφέρεστε στη Revolut, θα κερδίζετε μια ανταμοιβή £10, £25, £50, £100 ή, αν είστε πραγματικά τυχεροί, £200! Το Revolut Reward μπορεί να χορηγηθεί μόνο εάν ένας φίλος που προσκαλέσατε έχει ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα βήματα πριν από τη λήξη της προθεσμίας:
 • Εγγραφείτε με τον μοναδικό σύνδεσμο παραπομπής και επαληθεύστε την ταυτότητά τους.
 • Προσθέστε χρήματα στον λογαριασμό τους στη Revolut με κάρτα ή τραπεζικό έμβασμα. Οι μεταφορές μεταξύ λογαριασμών Revolut και η προσθήκη χρημάτων με το Apple Pay ή το Google Pay δεν μετράνε.
 • Παραγγείλετε μια φυσική κάρτα Revolut.
 • Πραγματοποιήστε 3 νόμιμες αγορές με την εικονική ή φυσική κάρτα Revolut, διαδικτυακά ή στο κατάστημα. Οι αγορές με Apple Pay ή Google Pay θα λειτουργήσουν επίσης. Τρεις αγορές πρέπει να είναι μεγαλύτερες ή ίσες με ένα ελάχιστο ποσό ορατό στην οθόνη Παραπομπές.
   

Η εφαρμογή Revolut

 • Η εφαρμογή Revolut προσφέρει μια καλύτερη εναλλακτική λύση στο κανονικό τραπεζικό σύστημα όταν πρόκειται για υπηρεσίες όπως η υποστήριξη πελατών και η προστασία του απορρήτου.
 • Η εφαρμογή διαθέτει ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήστη που έχει σχεδιαστεί για να είναι βολικό για τους χρήστες.
 • Οι κάρτες Revolut διευκολύνουν την πραγματοποίηση αγορών σε περισσότερα από 30 εθνικά νομίσματα με προμήθεια 0%.
 • Το Revolut είναι εξαιρετικό για ταξίδια στο εξωτερικό, καθώς μπορείτε να ξοδέψετε σε τοπικό νόμισμα και να ανταλλάξετε με την καλύτερη δυνατή τιμή.
 • Το Revolut ήταν πραγματικά υπέροχο σε περιπτώσεις όπου χρειάζονταν επείγουσες πληρωμές καθώς μεταφέρονταν χρήματα άμεσα μεταξύ λογαριασμών.

Συχνές ερωτήσεις για το REVOLUT

Η REVOLUT προσφέρει εκπτωτικούς κωδικούς;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 6 εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές που θα λειτουργήσουν για τη REVOLUT τον Απρίλιο του 2024 και το καλύτερο κουπόνι προσφέρει 50% έκπτωση

Ποια είναι τα πιο πρόσφατα κουπόνια και εκπτωτικοί κωδικοί για το REVOLUT;

Είναι η Revolut τράπεζα;

Η Revolut Bank UAB διαθέτει πλήρη τραπεζική άδεια στη Λιθουανία, επιτρέποντάς της να προσφέρει διασυνοριακές τραπεζικές υπηρεσίες στους επιχειρηματικούς πελάτες μας στον ΕΟΧ.

Τι ακριβώς κάνει η Revolut;

Η Revolut είναι ουσιαστικά μια ηλεκτρονική τράπεζα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε έναν διαδικτυακό λογαριασμό. Από αυτόν τον λογαριασμό μπορείτε να κάνετε πληρωμές και ηλεκτρονικές αγορές στο εξωτερικό.

Μπορείς να εμπιστευτείς τη Revolut;

Η Revolut κυκλοφορεί από το 2015. Η Revolut σας διαβεβαιώνει ότι τα χρήματά σας φυλάσσονται σε έναν προστατευμένο λογαριασμό σε μια ελεγχόμενη τράπεζα ή σε υψηλής ποιότητας ρευστοποιήσιμα περιουσιακά στοιχεία. Οι αποταμιεύσεις σας κατατίθενται σε συνεργαζόμενες τράπεζες.

Είναι το Revolut δωρεάν για χρήση;

Η Revolut είναι μια προπληρωμένη κάρτα Visa, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Το Πρότυπο Πρόγραμμα είναι δωρεάν, αλλά έχει περιορισμούς στο ποσό των δαπανών στο εξωτερικό χωρίς χρέωση.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν κωδικό παραπομπής στο Revolut;

Ναι, η Revolut επιτρέπει στους πελάτες να χρησιμοποιούν κωδικούς για την προώθηση των υπηρεσιών της. Για παράδειγμα, αν παραπέμψετε έναν φίλο, λαμβάνετε αυτήν τη στιγμή έως και 50 $.

Πώς μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα στο Revolut Premium μου

Για να λάβετε μια καλύτερη προσφορά στο Revolut Premium, πρέπει να εγγραφείτε για το πρόγραμμα 12 μηνών και θα λάβετε επί του παρόντος δωρεάν υπηρεσία 3 μηνών.

Πώς να προσθέσετε ένα Revolut

Τρέχοντες εκπτωτικοί κωδικοί και προσφορές για το REVOLUT

🛍️ Κατηγορία ΑΛΛΑ
🔥 Συνολικές Προσφορές 6
🎇️ Κωδικοί έκπτωσης 6
📌 Προσφορές 0
➡️ Καλύτερο κουπόνι 50% έκπτωση
🚚 Δωρεάν αποστολή ΟΧΙ
🔄 Περίοδος επιστροφής 30 Ημέρες
⏳ Τελευταία ενημέρωση 22 2024 Απρίλιο

Οι καλύτεροι κωδικοί κουπονιών για το REVOLUT

REVOLUT ΚΩΔ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ REVOLUT ΛΗΓΕΙ
ΟΙ ΦΙΛΟΙ Λάβετε πίστωση 50 $ Κωδικός προσφοράς Revolut Σεπτέμβριος 30, 2024
titoua3qj4 Λάβετε 60 £ με τον κωδικό προσφοράς Revolut εγγραφής Σεπτέμβριος 30, 2024
WELCOME15 Εξοικονομήστε 15% Έκπτωση στο νέο σας πρόγραμμα Revolut Coupon Code Οκτώβριος 31, 2024
JOELG5NZ Εξοικονομήστε 50% Έκπτωση στην ταξιδιωτική σας κάρτα Revolut Έκπτωση Κωδικός Ιούνιος 30, 2024

Περισσότερα αποτελέσματα από παρόμοιους ιστότοπους με κουπόνια

Αποκτήστε μια δοκιμή PREMIUM 3 μηνών ΔΩΡΕΑΝ - μην τη χάσετε!

https://discountcode.mirror.co.uk/discount-code/revolut
χάσετε την κορυφή revolut προσφορές σε Mirror Discounts! Πείτε στους φίλους σας Mother's Day Savings Εξερευνήστε τις τελευταίες προσφορές για τη γιορτή της μητέρας! Δείτε προσφορές Παρόμοια καταστήματα Curve Offer Απολαύστε το νέο revolut promo...

Αποκτήστε το revolut Promo Κώδικας (Η καμπάνια σε παύση)

https://kubasjourneys.com/revolut-promo-code/
revolut Η καμπάνια δωρεάν καρτών και μπόνους επιστροφής χρημάτων είναι σε αναμονή μέχρι νεωτέρας. Εξαργυρώστε το δικό σας revolut Promo Κώδικας revolut (δωρεάν κάρτα) Χρεώσεις Ετήσια χρέωση 0 € Συναλλαγές με κάρτα Δωρεάν Συναλλάγματος Δωρεάν...

revolut

https://www.valuecom.com/promos/revolut/
Promo Κώδικας και Κουπόνι Κώδικας for revolut ισχύει μέχρι τον Μάιο. Βρείτε το καλύτερο revolut Promo Κώδικας, Κουπόνι Κώδικας, Έκπτωση Κώδικας, και η Προσφορά δημοσιεύτηκε από την ομάδα των ειδικών μας για εξοικονόμηση έως και 30% όταν ελέγχετε...

Κατάστημα Picodi revolut

https://www.picodi.com/ie/revolut
σας revolut λογαριασμό συναλλάγματος και πάρτε την κάρτα σας (αξίας 5.99 €) κατευθείαν στην πόρτα σας! Οχι revolut promo κωδικός απατείται. Απλώς κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να λάβετε την κάρτα δωρεάν! σε εξέλιξη 1701 Λάβετε τη συμφωνία...

Η Fintech M&A λαμβάνει μεγάλη ώθηση με τη συμφωνία Visa-Pismo

https://techcrunch.com/2023/07/02/fintech-ma-gets-a-big-boost-with-visa-pismo-deal/
2022, revolut λάνσαρε ένα εργαλείο διαπραγμάτευσης μετοχών για τη σχέση αγάπης-μίσους των καταναλωτών των ΗΠΑ με το buy now, pay later συνεχίζεται. Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά της JD Power, «περισσότεροι από τους μισούς (60...

Τρόποι Πληρωμής

Πιστωτική Κάρτα

Επιλογές αποστολής

Μέσω e-mail

Επιλογές επικοινωνίας

7 Westferry Circus, Canary Wharf, Λονδίνο, Αγγλία, E14 4HD
revolut
@RevolutApp
revolut
revolut.com

Σύντομος οδηγός για πελάτες της Revolut

 • Συνολικά, η Revolut είναι μια ασφαλής υπηρεσία που προσφέρει εύκολους και ευέλικτους τρόπους διαχείρισης των χρημάτων σας, δαπανών και αποστολής πληρωμών παγκοσμίως.
 • Το Revolut είναι εξαιρετικό για την πραγματοποίηση πληρωμών και αναλήψεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
 • Η επιλογή του συντάκτη μας: Εικονικές κάρτες Revolut, που είναι εξαιρετικές αν κάνετε αγορές στο διαδίκτυο με έναν έμπορο που δεν γνωρίζετε, καθώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή και, στη συνέχεια, να ακυρώσετε την κάρτα σας εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια.
Πνευματικά δικαιώματα © 2024 Couponius.com. Όλες οι πληροφορίες που παρουσιάζονται είναι ένας ενημερωτικός τίτλος.